Mijn natuurlijke ouders waren zo blij toen ze ontdekten dat ze zwanger waren van mij. De zwangerschap verliep prachtig en de bevalling was een goede ervaring voor mijn moeder. Toen de weeën begonnen was zij omringd met de liefde van mijn vader en ik werd in bad geboren. Mijn moeder bracht mij ademend op de wereld en de navelstreng werd pas doorgeknipt toen de placenta al geboren was en deze volledig was uitgeklopt. Ik voelde me als baby helemaal welkom. Vol liefde pakte mijn moeder mij aan en toen ik in haar ogen keek wist ik dat het goed was….

Dit is de versie zoals ik ‘em droomde, echter de realiteit was anders…

Ik had een moeizame start met een schouder die niet wilde komen en tijdens de zwangerschap voelde ik de paniek en machteloosheid van mijn moeder. Want ik was het derde kindje en hoe moest ze het in godsnaam gaan doen? Drie kinderen opvoeden in haar eentje met een vader die emotioneel nauwelijks beschikbaar was….

Wellicht raakt het bovenstaande verhaal jou… jouw eigen ervaring tijdens de bevalling van jouw kindje of wellicht ken je het verhaal van jouw eigen geboorte.

Al in de buik van de moeder krijgt een baby indrukken van jouw gemoedstoestand mee, die in het leven van je kind zijn weerslag heeft.

Er is goed nieuws! Je kan deze ervaringen helen…

Ik nodig je uit om te komen  delen en helen op de warm nest avond van 11 april… of wellicht vind je dat heel spannend en zie je meer in een 1-op-1 sessie met mij…

Als alles mogelijk is… wat gun je jezelf dan?

Ik ontmoet je graag!

Lieve groet Lilian

Misschien vind je dit ook interessant

In jouw weerstand ligt jouw groei!

Je hebt een druk leven, een druk gezin, een man die ook nog wat aandacht van je wil en kinderen die de hele dag mama roepen. Ook op je werk wordt er van alles van je gevraagd. Ervaar jij wel eens weerstand hierbij?

Lees meer »

Ben jij in charge over jouw gedachten?

Jij bent als mens in charge over je eigen gedachten, dus dat betekent dat alleen jij degene bent die jouw eigen tuin kan opruimen.
Op deze manier creëer je een brein waarin geluk naar boven kan komen.
Ook het vergroten van je lichaamsbewustzijn helpt je om de aandacht veel meer uit je hoofd te halen. Het volgende thema voor de warm nest avond is Gedachten. We gaan ook praktisch aan de slag met jouw gedachten.

Lees meer »