In jouw weerstand ligt jouw groei!

Al dagen zit ik aan te hikken tegen het schrijven van het stuk voor de nieuwsbrief. Ik heb geen inspiratie, heb er geen zin in. Kortom alles in mij roept weerstand tegen het schrijven. Het is een mij bekend fenomeen, mijn hele coachopleiding heb ik doorgeworsteld in de weerstand.

En wellicht ken jij het ook, die weerstand. Je hebt een druk leven, een druk gezin, een man die ook nog wat aandacht van je wil en kinderen die de hele dag mama roepen. Ook op je werk wordt er van alles van je gevraagd.
Zelfs mijn kinderen, die volwassen zijn, roepen soms nog om mijn aandacht waarin ik weerstand voel om die te geven. Overigens niet altijd, he….

Toen ik net moeder was geworden en ik echt een allerschattigst rustig kindje had, voelde ik zo vaak dat ik mezelf kwijt was. Want wie ben ik dan? Als ik moeder ben waar is Lilian dan en waar is er ruimte voor Lilian?
Ook daar kwam regelmatig de weerstand tegen het moederschap naar boven.

Wat ik ondertussen heb geleerd is dat juist in de weerstand de groei ligt.
Nu heb ik daar over het algemeen balans in, en een van de dingen die mij daar enorm bij heeft geholpen is mijn adem. En wellicht klinkt dat je vreemd in de oren, maar als je bewust ademt is dat echt de enige plek waar je kunt zijn.

Dus als je nu je dit leest weerstand voelt… nodig ik je van harte uit om 15 maart te komen naar de Warm Nest avond die ik organiseer.
Ik ga je meenemen in een stuk energetisch contact maken met je kind, en we gaan ademen.

Je bent zo welkom!

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief als je op de hoogte wilt zijn wanneer mijn Warm Nest avonden zijn.

Misschien vind je dit ook interessant

Geboorte

Al in de buik van de moeder krijgt een baby indrukken van jouw gemoedstoestand mee, die in het leven van je kind zijn weerslag heeft.Er is goed nieuws! Je kan deze ervaringen helen…

Lees meer »

Ben jij in charge over jouw gedachten?

Jij bent als mens in charge over je eigen gedachten, dus dat betekent dat alleen jij degene bent die jouw eigen tuin kan opruimen.
Op deze manier creëer je een brein waarin geluk naar boven kan komen.
Ook het vergroten van je lichaamsbewustzijn helpt je om de aandacht veel meer uit je hoofd te halen. Het volgende thema voor de warm nest avond is Gedachten. We gaan ook praktisch aan de slag met jouw gedachten.

Lees meer »